Svetska inovacija

prvi proizvod koji u celosti može da se reciklira
Promo-mat

Zašto ekobind?

Upečatljivost, dizajn, inovativnost…
I da, stvarno se u celosti reciklira
Upečatljivost i dizajn

Ako ste mislili da su sve sveske iste prevarili ste se. Eko bind je uvezan specijalnim papirnim spiralama koje mogu da se štampaju i logo vaše kompanije će uvek biti vidljiv.

Inovativnost

Eko bind je inovativan način poveza notesa i stonih kalendara koji brine o životnoj sredini i moguće ga je u potpunosti reciklirati. Mogućnost reciklaže, personalizacije i vrhunski kvalitet čine Eko bind proizvodom koji se po svim svojim karakteristikama izdvaja na tržištu.

Standard

“Standard”sveska

Standardna Eko bind sveska sa dizajnom prilagođenim vama. Brendiranje se vrši full color štampom visokog kvaliteta na spoljnim stranama korice, papirnim sporalama za povezivanje i na unutrašnjim papirima. Dostupne u formatima A5 i A6.

“Lux”sveska

Sveske koje se čuvaju. Pored standardnog brendiranja , Lux sveske je moguće brendirati i na unutrašnjim stranama korice, a pored full-color štampe može se koristiti zlatotisak i blindruk. Na unutrašnjoj strani korice ostavljeno je mesto za vizit kartu tako da vam ona uvek bude pri ruci. Dostupne u formatima A5 i A6.
Lux
Premium

“Premium”sveska

Ostavite dobar utisak Premium sveskama koje su izrađene od specijalnih papira sa teksturom. Naši papiri su stvarno specijalni i izrađeni su po svetskim ekološkim standardima. Pored papira od celuloze i papira od recikliranih sirovina u ponudi su i papiri izrađeni od biljke kafe, papiri od algi kao i papiri od trave. Dostupne u A5 i A6 formatima.

Stonikalendari

Organizujte svoje vreme na drugačiji način. Eko bind stoni kalendari će upotpuniti izgled kancelarijskog stola i pomoći vam oko organizacije. Ovo je proizvod koji može u potpunosti biti brendiran uključujući i papirne spirale, pa se tako logo vaše firme, ilustracija, simbol, važan datum ili poruka po vašoj želji mogu naći na bilo kom mestu svakog Eko bind proizvoda.
Kalendar

Dizajn prilagodjen vama

Vaš logo će uvek biti vidljiv, bilo da je sveska otvorena ili zatvorena.

Ovo je proizvod koji može u potpunosti biti brendiran uključujući i papirne spirale, pa se tako logo vaše firme, ilustracija, simbol, važan datum ili poruka po vašoj želji mogu naći na bilo kom mestu Eko bind proizvoda. Mogućnost reciklaže, personalizacije i vrhunski kvalitet čine Eko bind proizvodom koji se po svim svojim karakteristikama izdvaja na tržištu.

Uredno spakovane

Jednostavan transport i sigurno dostavljanje

Path 228
Ekobind Notes A6

Format: 104 x 147 mm

Path 229
Ekobind Notes A5

Format: 147 x 208 mm

Pakovanje: 40 kom

Težina: 4,3 kg
Dimenzija: 310 x 280 x 120 mm

Kutija
Pakovanje: 20 kom

Težina: 4,5 kg
Dimenzija: 360 x 220 x 120 mm

EUR paleta

Visina: 135 cm
Težina: 350 kg

Paleta
EUR paleta

Visina: 135 cm
Težina: 470 kg

Galerija