Ukus hrane će
ostati isti

i posle duže vremena

Proizvodi - Kutija za hranu

Čistoća je pola zdravlja…

…zato su naše kutije za hranu napravljene 100% od celuloze.

Bez recikliranih sirovina ali se u potpunosti recikliraju.
Šta nas izdvaja od ostalih?

Praktičnost,
personalizacija,
zdravlje

Naše kutije dolaze već formirane i kompaktno spakovane, tako da nećete gubiti vreme na sklapanje, kao ni prostor za odlaganje.

Prezentacija je deo ukusa. Full colour branding prilagođen vama obezbediće da vaši kupci imaju potpuni ugođaj u obroku i da ostanete zapemćeni.

Nema više prosipanja i neurednih porudžbina.

Kutije izrađujemo od 100% celuloze oslojene polietilenom. Vodonepropusne su i jedne su od retkih na tržištu koje se mogu koristiti za čuvanje hrane u zamrzivaču kao i za zagrevanje hrane u mikrotalasnoj pećnici na temperaturi do 400°C.

Univerzalna

Univerzalne kutije

Univerzalne kutije su pogodne za različite vrste hrane. Bilo da su topla ili hladna, slatka ili slana, vaša jela će doći na adresu porudžbine onako kako ste ih spakovali. Dostupne u 3 veličine, od 500 do 1200 ml.

Kutije za burgere

Kutije kvadratnog oblika, univerzalne veličine bilo da se koriste za burgere ili neku drugu poslasticu omogućuju lako korišćenje i sigurno zatvaranje.
Burger box
Kineske kutije

Kutije za kinesku hranu ili pastu

Sam oblik ove kutije je pogodan za pakovanje polučvrste hrane. Bilo da je u pitanju kineska hrana ili pasta, konstrukcija kutije neće dozvoliti prosipanje sosa ali je zato obezbeđeno lako baratanje i konzumiranje hrane.

Galerija

Naši klijenti