O nama

O nama

Mi smo Vizartis,

štamparija sa drugačijim pristupom.

Za nas štampanje nije samo zanat, već i umetnost. Već 20 godina stvaramo drugačiji pogled na svet štampe i otkrivamo vam njene tajne. Doveli smo tehniku i veštinu do savršenstva i sada oblikujemo vašu realnost.
Gde vi vidite problem, Vizartis vidi izazov.
O nama - Icon 1 O nama - Icon 1 - hover

Savremena tehnologija

O nama - Plus
O nama - Icon 2 O nama - Icon 2 - hover

Profesionalci

O nama - Plus
O nama - Icon 3 O nama - Icon 3 - hover

Dobra energija

O nama - Equal
O nama - Icon 4 O nama - Icon 4 - hover

Savršen proizvod

Vizartis se ne hvali kvalitetom izrade i štampe svojih proizvoda.

To se kod nas podrazumeva.

Hvalimo se profesionalcima i visoko-obrazovanim stručnjacima u svom timu, jer ulažemo u njih kao što i oni ulažu u nas. Dok drugi brinu o novcu, Vizartis brine o ugledu. I svojim zaposlenima. Jer ljudi čine kompaniju.

Brinemo o zaposlenima, ali i o našim mašinama. Omogućavaju nam besprekoran kvalitet, a neke od njih su: HEIDELBERG PRINTMASTER 2-COLOR OFFSET PRESS B2, MODEL 74-2 PM-P, OFFSET PRINTING MACHINE HEIDELBERG SM52-2, KAMA FOLDER-GLUER PROFOLD 74, AUTOMATIC DIE CUTTER PROCUT 74, LASER COMB MTL 1521.

Još malo o nama…

Vizartis je moderna evropska štamparija koja se svojim drugačijim pristupom izdvaja na tržištu već 20 godina. Uz konstantno usavršavanje i inovacije u tehnologiji, stvorila je imidž pionira u oblasti štamparstva koji sve izazove prihvata sa lakoćom, a tako ih i rešava.

Uz pomoć 75 profesionalaca koji čine srž naše kompanije, postavljamo sebi sve više ciljeve, i pronalazimo sve manju konkurenciju.

Skupi materijali, neobični papiri i raznovrsne teksture dopuštaju vam da izmaštate svoj proizvod, a mi da vam ga u najkraćem roku predstavimo.

Vizartis prati najnovije trendove na tržištu, investira u tehnologiju i zaposlene, i ima najvernije klijente. I najbrojnije.